Oppo Reno 12F, Dimensity 6300 işlemcisiyle benchmark testlerinde göründü

OPPO’nun yeni amiral gemisi Reno 12F 5G, 18 Haziran’da piyasaya sürülmeden önce Geekbench benchmark veritabanında görüntülendi. Bu liste, kullanıcıların yaklaşan akıllı telefon hakkında bazı temel özellikleri öğrenmelerini sağlıyor.

Geekbench listesinde CPH2637 model numarasıyla görülen OPPO Reno 12F 5G, daha önce TDRA sertifikasyonuyla da ilişkilendirilmişti. Benchmark sonuçları, tek çekirdek testinde 677, çoklu çekirdek testinde ise 1415 puan alarak cihazın performansı hakkında fikir veriyor.

Cihazın içerisinde MediaTek Dimensity 6300 işlemci bulunacak gibi görünüyor. Bu işlemci, 2.40 GHz hızında çalışan iki yüksek performanslı çekirdek ve 2.0 GHz hızında çalışan altı verimlilik çekirdeği olmak üzere sekiz çekirdekli bir yapılandırmaya sahip. Grafik işlemlerinde ise Mali-G57 GPU kullanılacak. Geekbench verileri ayrıca OPPO Reno 12F 5G’nin 8GB RAM’e sahip olacağını doğruluyor. Telefonun, kutudan Android 14 işletim sistemi ile çıkması bekleniyor.

Geekbench listesi öncesinde, Reno 12F’nin TUV Rheinland sertifikası aldığı ve bu sertifikanın 45W SuperVOOC hızlı şarj desteğine sahip 5000mAh bataryayı işaret ettiği biliniyor. Ayrıca cihaz, Hindistan Pazarında da satışa sunulacağını gösteren Bureau of Indian Standards (BIS) sertifikasyonunu da aldı.

Ancak OPPO’nun benzer modelleri farklı bölgelerde farklı isimlerle piyasaya sürme stratejisi göz önüne alındığında, Reno 12F 5G’nin Hindistan pazarında farklı bir isimle çıkabileceği düşünülüyor. Örneğin, Reno 11F 5G’nin Hindistan’da OPPO F25 Pro olarak tanıtılması gibi bir durum yaşanabilir. Lansman tarihi yaklaştıkça, OPPO Reno 12F 5G hakkında daha fazla detayın, resmi fiyatlandırma ve erişilebilirlik bilgilerinin ortaya çıkması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir