Meryem Uzerli’yi Film Festivalinde Görenler “Kendine Ne Yaptın?” Diyemeden Duramadı!

Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’ne kırmızılar içinde katılan Meryem Uzerli’nin estetikleri sosyal medya kullanıcılarının diline fena düştü!

Yıllar önce Muhteşem Yüzyıl’la Hürrem olarak hayatımıza giren Meryem Uzerli, tartışmasız o dönemin en favori kadın oyuncusuydu.

Hürrem rolünün yanında doğal ve sempatik halleriyle gönüllerimizde taht kuran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromuna girdiğini söyleyerek hem diziden apar topar ayrıldı, hem de Türkiye’den.

Uzun bir zamandır kızlarıyla Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli, son zamanlarda yer aldığı projelerle değil, sosyal medya paylaşımları, özel hayatı, kombinleri ve estetikleriyle konuşuluyor.

Sosyal medya kullanıcıları, Meryem Uzerli’nin çok değiştiğini ve estetiğin dozunu da kaçırdığını düşünüyor. O kadar ki, ne zaman Meryem Uzerli’den yeni bir paylaşım gelse dikkatler hemen yüzündeki estetiklerde toplanıyor.

Tıpkı geçtiğimiz saatlerde olduğu gibi! Meryem Uzerli, bugün Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’nde kırmızılar içinde boy gösterdi.

Ve Meryem Uzerli yine estetikleri sebebiyle dillere düştü!

1. Gelin, kim ne demiş beraber bakalım!

2. ?

3. ?

4. ?

5. ?

6. ?

7. ?

8. ?

9. ?

10. ?

11. ?

12. ? Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir