Galatasaray, Antalyaspor karşısında! İşte Icardi’nin yokluğunda ilk 11

 

Süper Lig’in 27. haftasında Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor. Sparta Prag ile karşılaşan ve UEFA Avrupa Ligi’nden elenen sarı-kırmızılı takım, Süper Lig’de liderlik koltuğunu korumak istiyor.

Ligde geride kalan 26 müsabakada 22 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Galatasaray, 69 puan topladı. Antalyaspor ise geride kalan 26 mücadelede 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 35 puan aldı.

Saat 20.00’de Rams Park’ta oynanacak müsabakayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Dilerseniz karşılaşmayı SKORER’den canlı anlatım olarak takip edebilirsiniz.

İLK 11’LER
Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Davinson, Nelsson, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Carlos Vinicius”

Antalyaspor: Helton, Erdoğan, Bahadır, Veysel, Güray, Saric, Larsson, Ufuk, Kaluzinski, Streek, Buksa

EN AZ GOL YİYEN TAKIM
Galatasaray, Süper Lig’de bu sezon rakip fileleri 55 kez havalandırırken, kalesinde ise 14 gol gördü. Sarı-kırmızılılar, savunmada gösterdiği başarılı performansıyla ligin en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. Aslan, bu karşılaşmaların 14’ünde de kalesini gole kapadı.

ANTALYASPOR’A KAYBETMİYOR
Galatasaray, Antalyaspor’a son dönemde kaybetmiyor. Antalya temsilcisi sarı-kırmızılılara karşı son galibiyetini 16 Nisan 2016 tarihinde 4-2’lik skorla aldı. Bu mücadelelerin ardından oynanan 15 karşılaşmada Galatasaray 11 galibiyet, 4 beraberlik elde etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir