Düzce Organize Sanayi Korumalı İş Merkezi Projesinde Teknik Çizimler Tamamlandı

Düzce Organize Sanayi Korumalı İş Merkezi (DOSKİM) projesinde bir aşama daha tamamlandı. İş Merkezi için Düzce Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan teknik çizimlerle ilgili Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Tanju Acar’ın ev sahipliğinde fikir alış verişi yapıldı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen istişare toplantısına Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar’ın yanı sıra Meclis Başkan Yardımcısı Metin Topal, Meclis Üyesi Görkem Özdemir, Genel Sekreter Yardımcısı Engin Çavuş ile paydaş kurumların yetkilileri katılım sağladı.

Toplantıda, daha önce arsa tahsisi yapılan alan için çizilen mimari projenin akabinde Düzce Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri tarafından çizimleri yapılan teknik çizimler incelenerek konuyla alakalı fikir alış verişinde bulunuldu. – DÜZCE

Related Posts

Bütçe açığı büyüyor, çare yine özelleştirme

Her yıl milyarlarca lira açık veren bütçede dengeyi tutturamayan iktidar, yeni özelleştirme kararı aldı. Ankara ve İstanbul’da merkezi noktalardaki taşınmazlar özelleştirilecek. Bu yerler Ankara Çankaya, Altındağ ile İstanbul Beyoğlu’nda bulunuyor.

Bakan Şimşek, Londra’da konuştu: Türk lirasındaki oynaklık önemli ölçüde azaldı

Bakan Şimşek, Londra’da yatırımcılarla yaptığı temaslarda “Türk lirasındaki oynaklık önemli ölçüde azalmıştır.” değerlendirmesinde bulundu.

Ordu’nun unutulmuş değerleri gün yüzüne çıkıyor!

Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORTUR aracılığıyla Ordu’nun 19 ilçesinde unutulmaya yüz tutmuş olan hediyelik eşyaların yeniden gün yüzüne çıkartılması için çalışma başlatıldı. Yapılan çalışma kapsamında ORTUR tarafından Altınordu ilçesi …

AB ülkelerine dev ihracat! Tam 13 bin 461 ton iç fındık

Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün paylaştığı tarımsal faaliyet verileri açıklamasında, fındık üretimi ve ihracatında önemli yere sahip Düzce’nin ocak-haziran aylarındaki dış satımının büyük bölümünü işlenmiş iç fındığın oluşturduğu belirtildi. Önceki …

Aylık en yüksek reel getiriyi sağlayan finansal enstruman “Devlet İç Borçlanma Senedi” oldu

Son bir yıla bakıldığında en çok reel getiriyi külçe altın sağladı

Zorunlu eğitimde sermaye gölgesi: Üretimde Çin modeli, Afrika modeline evriliyor!

Zorunlu eğitim sisteminde yapılması planlanan değişiklikler, sermaye çevrelerinin talepleriyle yeniden gündeme geldi. Bakanlığın tartışmaya açtığı modeller, çocuk emeğinin sistematik hale getirilmesi eleştirilerine yol açtı. Eğitimciler ve kamuoyu bu sürecin toplumsal sonuçlarına dikkat çekiyor.