Telefon ve internet tarifelerinde yeni dönem! e-Devlet’te devreye alındı

BTK Tarife Karşılaştırma Hizmetine Yeni Bir Hizmet Eklendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından sunulan e-Devlet üzerinden verilen 42 hizmete yeni bir hizmet eklenmesi hakkında bilgi verdi. Bakan Uraloğlu, vatandaşlara telefon ve internet tarifelerini kolayca karşılaştırma imkanı sağlayan yeni bir hizmetin devreye alındığını duyurdu.

Tarifeler Artık Tek Platformda!

Bakan Uraloğlu, elektronik haberleşme sektöründe faaliyet gösteren en çok aboneye sahip 13 şirketin sunduğu tarifelerin artık e-Devlet üzerinden karşılaştırılabileceğini belirtti. Mobil telefon, sabit internet ve sabit telefon tarifeleri tek bir platform üzerinden erişilebilir ve karşılaştırılabilir hale getirildi.

Farklı Kriterler ile Karşılaştırma Yapmak Artık Çok Kolay!

Uraloğlu, yeni sistem ile vatandaşların farklı işletmecilerin sunduğu tarifeleri ayrı ayrı sitelerde gezmeden görebileceğini vurguladı. Ayrıca, vatandaşların işletmeci adı, ortalama aylık ücret, ödeme tipi, taahhüt süresi, bağlantı hızı, cayma bedeli ve ek avantajlar gibi birçok kriter üzerinden kolayca karşılaştırma yapabileceğini sözlerine ekledi.

Uraloğlu, söz konusu hizmete https://www.turkiye.gov.tr/btk-tarife-karsilastirma adresinden ulaşılabileceğini belirtti.

Hızlı ve Kolay Tarife Seçimi!

Uraloğlu, yeni hizmetin sektördeki rekabeti artıracağını ve tüketicilerin avantajlı kampanyalara kolayca ulaşabileceğini söyledi. Böylelikle işletmecilerin daha kaliteli ve uygun fiyatlı hizmetler sunmaya teşvik edileceğini belirtti. “Vatandaşlarımız zaman kaybetmeden ihtiyaçlarına en uygun tarifeye ulaşabilecekler.” dedi.

Uluslararası Ödüle Aday Gösterildi!

Bakan Uraloğlu, tarife karşılaştırma hizmetinin şimdiden uluslararası ödüle aday gösterildiğini açıkladı. Hizmetin, Birleşmiş Milletler Uluslararası Telekomünikasyon Birliği (ITU) tarafından düzenlenen Dünya Bilgi Toplumu Zirvesi’nin (WSIS) “Bilgiye Erişim” kategorisinde 2025 yılı için aday gösterildiğini belirtti.

Related Posts

GES’lerdeki arızaları hızlı tespit edebilecek sistem çalışmaları başladı

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) ile 3 üniversitenin ortak geliştirileceği yapay zeka destekli yazılım sayesinde, güneş enerji santrallerindeki (GES) panellerde meydana gelen arızaların anında ve nokta atışı tespit edilmesi amaçlanıyor.

SGK uzmanı açıkladı, en düşük emekli maaşına yapılacak zam ortaya çıktı

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, temmuz ayında emekli maaşına yapılacak zam için rakam verdi. Uzman isim, yapılacak zam için 2 muhtemel rakamın olduğuna dikkat çekti.

O meslek de kayboluyor: Talep var, usta kalmadı!

Gaziantep’te 28 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan Cengiz Canday, mesleğin çırak bulunamadığı için bitme noktasına geldiğini söyledi. Yeni ayakkabıların pahalılığı tamir talebini artırsa da zanaatkâr sayısı hızla azalıyor.

Dünya devleri ile çalışan Türk şirket konkordato istedi

Türkiye’nin farklı bölgelerindeki şirketlerden konkordato haberleri gelmeye devam ediyor.

TZOB Genel Başkanı, zirai dondan etkilenen meyve bahçelerini inceledi

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta zirai don ve dolu nedeniyle zarar gören meyve bahçelerinde incelemelerde bulundu.

TEKNOFEST KKTC’ye rekor katılım

TEKNOFEST KKTC üçüncü gününde hız kesmeden devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir